onsdag 28. november 2018

Efterfesten, utstilling i Rundetårn, København


 Guldsmedehøjskolen - Institut for Ædelmetal 
er lagt ned, og vi som har gått der og tatt diplomeksamen (master) har blitt invitert til å levere et smykke hver, til utstillingen. 

Mitt smykke har kommet frem og nå gleder jeg meg til å dra til København og være med på feiringen og åpningen av utstillingen.
Håper å treffe igjen noen av dem jeg gikk sammen med!KOPI FRA NETTET:
Funklende EFTERFEST i Rundetaarn 1. december 2018 – 13. januar 2019.
Ny udstilling med næsten 200 smykker og sølvobjekter hylder landets eneste dedikerede – og nu lukkede videreuddannelse for guld-, sølvsmede og formgivere.
Udstillingen ”Efterfest – en fejring af dansk smykkekunst og sølvkorpus gennem 65 år” viser, hvad afgangseleverne fra Guldsmedehøjskolen (senere kaldet Institut for Ædelmetal) har kunnet drive det til. Næsten 200 forskellige værker vil afspejle ikke bare den moderne smykkekunsts historie, men også en mangfoldighed af håndværksmæssige teknikker, materialer, former og fortolkninger af en fingerring, et armbånd, en broche eller et halssmykke. Samtidig får en række sølvsmedes imponerende værker plads side om side med de bærbare værker.
Udstillingen er arrangeret af Maria Tsoskunoglu og Nanna Obel, som begge er uddannet ædelmetalformgivere.
Udstillingen kan ses fra den 1. december 2018 – 13. januar 2019 i Rundetaarn
Åbningstider: Alle dage fra kl. 10-18, tirsdage og onsdage kl. 10-21. Dog lukket den 24. og 25. december og 1. januar. 31. december lukkes kl 15.
Udstillingen er støttet af: Kjøbenhavns Guldsmedelaug, Statens Kunstfond, Grosserer L.F. Foghts Fond, Det Obelske Familiefond, Nationalbankens Jubilæumsfond, Augustinus Fonden, Beckett Fonden, Konsul George Jorck og hustru Emma Jorck’s Fond, Metal Vennerne, Aktiv Guld, Ravstedhus, Frits Pedersen A/S, Discoworld.dk, AG-Gulve A/S, Sjovogkreativ.dk– og forsikret af Brookfield.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig om du skriver en kommentar til meg!
Det setter jeg pris på.