lørdag 15. oktober 2022

Kunstfestivalen i Kunstbanken, 21-23 oktober på Hamar

 


Velkommen til Kunstfestivalen i Hamar21. - 23. oktober Åpning fredag 21. oktober kl 18 - 20

Åpningstale ved Morten Midtlien, kultursjef i Hamar kommune.Samtale mellom forfatter Inger Lise Libakken og Ragnhild Gjems om boka Sverre Morken – et kunstnerskap i miniatyr på frimerker og pengesedler.Kåseri og demonstrasjon av graveringsteknikk v/Sverre Morken. Performance v/Hedda Roterud AmundsenPresentasjon av verket VERN v/Marit Gimse og Marianne Mannsåker.

Åpningstider lørdag og søndag kl 12 - 17Følg med på nettsiden, FB og Instagram for detaljert program for disse dagene.
Grafisk profil: Lars Nordby
Kunstbanken senter for samtidskunst og kunstnerorganisasjonene i Innlandet har nå endelig gleden av invitere til en ny Kunstfestival!Mange av verkene og prosjektene er laget spesielt for Kunstfestivalen, slik som utendørsprosjektet Vern av Marit Gimse og Marianne Mannsåker, Hedda Roterud Amundsens installasjon og performance The advantages of depression, Mailind Solvind Mjøen lager pop-up-utstillinger sammen med 5 andre kunstnere på ulike lokasjoner i Hamar.  Agnieszka Klos viser hvordan en modellerer en skulptur og Inge Iversen har omvisning blant skulpturene i Byhagen i Brugata 28.Over 50 kunstnere og kunsthåndverkere deltar med kunstprosjekter, på kunstmarkedet og salgsutstillingen, fotoverksted, omvisninger, pop-up utstilling og presentasjoner av eget arbeid.

Kunstnerne som deltar på festivalen:Agnieszka Klos, Anna Louise Andersen, Anne Bekkelund, Anne Kampmann, Anne Karine Thorbjørnsen, Anne Kristin Øierud, Arnfinn Johnsen, Asbjørn Petershagen, Bjørn Terje Nygaard, Bjørnulf Dyrud, Bodil Buchacz, Borgny Svalastog, Cecilie Nygren, Elena Abessinova, Elisabet Norseng, Elise Sconhowd, Ellen Larsson, Eva Laila Hilsen, Geir Brohjem, Hanne Herrman, Hedda Roterud Amundsen, Inga Blix, Inge Iversen, Inger Helene Høyen Hodøl, Inger Lise Libakken/Sverre Morken, Ingun Kleppan, Jannecke Lønne Christiansen, Johan Knoff, Johannes Borchgrevink Hansen, Jørn Hagen, Kari Mølstad, Kathrine Berg, Kåre Nordvik, Lars Nordby, Mads Andreassen, Mailind Solvind Mjøen, Maria Natalie Skjeset, Marianne Isachsen, Marianne Mannsåker, Marianne Tjønn, Marit Gimse, Marthe Karen Kampen, Morten Haugmo, Nina Dreyer Henjum, Ragnhild Arneberg, Rannveig Funderud, Rogier van Grieken, Silje Eugenie Strande Øktner, Siri Leira, Sissel Schlømer, Tarald Wassvik, Trine Kampmann-Jensen, Yngvild Fagerheim, Aase Marie Brun 
Kunstbanken,-  Parkgt. 21, 2317 Hamar, tlf. 62 54 22 60Åpningstider: tirsdag - fredag 11-16, lørdag - søndag 12-17 www.kunstbanken.no

Jeg skal være der fredag, lørdag og søndag.
På søndag skal jeg holde et lite/kort foredrag om Kvinnen jeg har hedret
 "Smykker til unike kvinner" kl 14.00

2 kommentarer:

 1. Hei! Så spennende! Her var det mange kjente navn! Jeg gikk i samme klasse som Asbjørn Petershagen( såkalt "kunstlinja") på gymnaset på Lillehammer. Han sluttet etter 1 - 1 1/2 år. Husker han satt mye og tegnet i timene. Han lager fine malerier. Har sett noen av dem på nettet, men ikke vært på utstilling med han.
  Skulle gjerne vært der! Masse lykke til!
  Vi skal faktisk til Østlandet til helga, men det er til Oslo, Ås og Drøbak for å besøke slekt. Vi planlegger et slektstreff for mors og fars etterkommere og jeg samler stoff til en slektsbok om dem. De har etterlatt seg veldig mye papirer som jeg holder på å gå igjennom. Det tar tid og det vekker mange følelser. Alt var ikke like greit.

  SvarSlett
 2. Jeg gleder meg , men har ikke fått laget så mye nytt. Hadde tenkt å få laget en del ørepynt og ringer, men det ble litt. Asbjørn Petershagen, kjenner ikke jeg noe til, men skal ta noen bilder og snakke med han om han er der.
  Lykke til med å lete i foreldrene dine sine papirer. Det var jo slik jeg begynte å blogge, men gikk lei for det var så mye. Men, kanskje en dag fortsetter jeg hvem vet?

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver en kommentar til meg!
Det setter jeg pris på.